Прикажани се сите 16 резултати

Лед соларен столб за осветлување

970.00 ден

Лед соларен столб за осветлување

Шифра 3775

Нарачај го производот директно на :

Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
Viber:  071 713 153 или 079 344 285
Chat на веб страната
Во inbox
На e-mail: info@mkmarket.mk
                    info.mkmarket.mk@gmail.com

Новогодишни светилки на соларно напојување

590.00 ден

Новогодишни светилки на соларно напојување

Шифра 3839

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Сет од 12 соларни лед светилки

1,190.00 ден

Сет од 12 соларни лед светилки

Шифра 4399

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет од 4 соларни рефлектори со сензор за движење

770.00 ден

Сет од 4 соларни рефлектори со сензор за движење

Шифра 3456

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет од 6 соларни светилки

1,190.00 ден

Сет од 6 соларни светилки

Шифра 3454

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Соларна светилка – лажна камера

720.00 ден

Соларна светилка во форма на камера

Шифра 3660

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Соларна светилка со 5 модули за осветлување

550.00 ден

Соларна светилка со 5 модули за осветлување

Шифра 3891

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Соларни рефлектори – Aerbes AB-TA137

1,100.00 ден

Соларни рефлектори – Aerbes AB-TA137

Шифра 4245

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Соларни рефлектори – Aerbes AB-TA135

800.00 ден

Соларни рефлектори – Aerbes AB-TA135

Шифра 4246

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Соларно LED цвеќе

490.00 ден

Соларно LED цвеќе

Шифра 4327

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Улична соларна светилка со далечински управувач

1,990.00 ден

Улична соларна светилка со далечински управувач

Шифра 4558

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com