Сет од 4 соларни рефлектори со сензор за движење

690.00 ден

Сет од 4 соларни рефлектори со сензор за движење

Шифра 3456

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Цена за сет од 4 рефлектори 𝟔𝟗𝟎 ден.

Цена за 1 рефлектор 𝟏𝟗𝟎 ден.

Соларен рефлектор со сензор за движење и за светлина

Има вградено 20 LED диоди

Автоматизирана работа, преку ден се полни преку сончева светлина, ноќе се вклучува само доколку регистира движење

Сензорот за движење регистира на 3 м оддалеченост

Водоотпорен

Димензии: 124 x 96 x 48 mm