Прикажани се сите 9 резултати

Попуст!

Депилатор за лице – 𝐅𝐥𝐚𝐰𝐥𝐞𝐬𝐬

Original price was: 540.00 ден.Current price is: 430.00 ден.

Депилатор за лице – 𝐅𝐥𝐚𝐰𝐥𝐞𝐬𝐬

Шифра 8115

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Депилатор за лице и тело

570.00 ден

Депилатор за лице и тело

Шифра 3692

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Депилатор за тело – Flawless 8016

790.00 ден

Депилатор за тело – Flawless 8016

Шифра 3359

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Епилатор за отстранување на влакна – Heart of Love

890.00 ден

Епилатор за отстранување на влакна Heart of Love

Шифра 3805

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Кристален епилатор за тело

320.00 ден

Кристален епилатор за тело

Шифра 4423

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини тример – Iskra MY-702

990.00 ден

Мини тример – Iskra MY-702

Шифра 4536

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Тример – коректор на веѓи

490.00 ден

Тример – коректор на веѓи

Шифра 8093

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Тример за нос и уши Geemy GM-3002

320.00 ден

Тример за нос и уши Geemy GM-3002

Шифра 4318

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com