Прикажани 1–16 од 61 резултат

Попуст!

Water Zoom – прскалка под висок притисок

Original price was: 820.00 ден.Current price is: 750.00 ден.

Water Zoom – прскалка под висок притисок

Шифра 3451

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Градинарско црево – 15 М

2,290.00 ден

Градинарско црево – 15 М

Шифра 4406

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Двостран чистач за влакна од домашни миленици

470.00 ден

Двостран чистач за влакна од домашни миленици

Шифра 3856

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Диспанзер – пумпа за течен сапун за мијалник

590.00 ден

Диспанзер – пумпа за течен сапун за мијалник

Шифра 4413

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Диспанзер за течен сапун

790.00 ден

Диспанзер за течен сапун

Шифра 3327

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Држач за метли и џогери

490.00 ден

Држач за метли и џогери

Шифра 4582

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен уред за чистење на четки за козметика

690.00 ден

Електричен уред за чистење на четки за козметика

Шифра 4224

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Канта за отпадоци со механизам за отворање

590.00 ден990.00 ден

Канта за отпадоци со механизам за отворање

Шифра 4634

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Комплет за чистење електронски уреди 7 во 1

490.00 ден

Комплет за чистење електронски уреди 7 во 1

Шифра 4520

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Магичен сунѓер за чистење на загорени садови (4 парчиња)

240.00 ден

Магичен сунѓер за чистење на загорени садови (4 парчиња)

Шифра 4613

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Магична четка – 5 во 1

590.00 ден

Магична четка – 5 во 1

Шифра 3356

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com