Прикажани 1–16 од 20 резултати

Tестер за светлина, влажност, температура и PH вредност на земјиште

690.00 ден

Tестер за светлина, влажност, температура и PH вредност на земјиште

Шифра 4992

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Безжична шрафилица

870.00 ден

Безжична шрафилица

Шифра 2512

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Гасен заварувач со бакарен чекан

1,390.00 ден

Гасен заварувач со бакарен чекан

Шифра 4907

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Дигитален мултиметар Akko Star DM6266

890.00 ден

Дигитален мултиметар Akko Star DM6266

Шифра 4641

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен острач – Swifty sharp

490.00 ден

Електричен острач – Swifty sharp

Шифра 3340

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен пиштол за лемење на електрика

790.00 ден

Електричен пиштол за лемење на електрика

Шифра 4724

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен распрскувач на боја

990.00 ден

Електричен распрскувач на боја

Шифра 2515

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична машина за полирање

1,990.00 ден

Електрична машина за полирање

Шифра 4694

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична пумпа за промена на моторно масло

1,490.00 ден

Електрична пумпа за промена на моторно масло

Шифра 4679

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Мини електрична пила

2,590.00 ден

Мини електрична пила

Шифра 2525

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Потопна пумпа за вода

1,890.00 ден

Потопна пумпа за вода

Шифра 2507

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пумпа за вода QB-60

1,990.00 ден

Пумпа за вода QB-60

Шифра 2509

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Рачна батериска брусилка 12 V

2,990.00 ден

Рачна батериска брусилка 12 V

Шифра 4271

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет за попаравка на пластични предмети со топла спојка

1,790.00 ден

Сет за попаравка на пластични предмети со топла спојка

Шифра 3894

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Убодна пила – Iskra GX-JS004A

2,490.00 ден

Убодна пила – Iskra GX-JS004A

Шифра 4548

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com