Прикажани 1–16 од 27 резултати

Попуст!

Безжичен (bluetooth) водоотпорен звучник JBL

Original price was: 1,200.00 ден.Current price is: 950.00 ден.

Безжичен (bluetooth) водоотпорен звучник JBL

Шифра 6031

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Безжичен (bluetooth) звучниk WS-887

600.00 ден

Безжичен (bluetooth) звучниk WS-887

Шифра 6002

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Безжичен (bluetooth) звучник JBL DV-07

750.00 ден

Безжичен (bluetooth) звучник JBL DV-07

Шифра 6003

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Безжичен звучник CH-M06

990.00 ден

Безжичен звучник CH-M06

Шифра 3384

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Безжичен звучник JBL boombox 3.0

1,190.00 ден

Безжичен звучник JBL boombox 3.0

Шифра 6048

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Безжичен караоке звучник – Meirende TWS K5-15

Original price was: 14,990.00 ден.Current price is: 10,990.00 ден.

Безжичен караоке звучник – Meirende TWS K5-15

Шифра 3848

Нарачај го производот директно на :

Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
Viber:  071 713 153 или 079 344 285
Chat на веб страната
Во inbox
На e-mail: info@mkmarket.mk
                    info.mkmarket.mk@gmail.com

Out of stock

Безжичен караоке звучник 12″ – Kimiso QS-1298

3,400.00 ден

Безжичен караоке звучник 12″ – Kimiso QS-1298

Шифра 6067

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Безжичен караоке звучник 12″ – NDR

4,300.00 ден

Безжичен караоке звучник 12″ – NDR

Шифра 6051

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Безжичен караоке звучник 15 ” KTS – 1666

Original price was: 5,390.00 ден.Current price is: 4,990.00 ден.

Безжичен караоке звучник 15 ” KTS – 1666

Шифра 6069

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Безжичен караоке звучник 15″ KTS – 1161

Original price was: 5,390.00 ден.Current price is: 4,990.00 ден.

Безжичен караоке звучник 15″ KTS – 1161

Шифра 6024

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Безжичен караоке звучник 15″ LT-1517bt

Original price was: 6,490.00 ден.Current price is: 5,990.00 ден.

Безжичен караоке звучник 15″ LT-1517bt

Шифра 6068

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com