Прикажани 1–16 од 25 резултати

Swirlio – Апарат за правење сладолед од замрзнато овошје

1,490.00 ден

Апарат за правење сладолед од замрзнато овошје

Шифра 4391

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Блендер BOSCH MMB6141B

5,990.00 ден

Блендер BOSCH MMB6141B

Шифра 4031

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Блендер Sokany SK-7004a

1,190.00 ден

Блендер Sokany SK-7004a

Шифра 3334

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен миксер RAF R.6660B – 400W

990.00 ден

Електричен миксер RAF R.6660B – 400W

Шифра 4792

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Електрична машина за мелење месо Haeger 2500 w

2,390.00 ден

Електрична машина за мелење месо Haeger 2500 w

Шифра 4201

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Миксер RAF R.6637 – 250 W

990.00 ден

Миксер RAF R.6637 – 250 W

Шифра 4519

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Миксер Scarlett YY-133T

1,190.00 ден

Миксер Scarlett YY-133T

Шифра 3746

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Миксер Tesla MX505WXB – 500 W

2,190.00 ден

Миксер Tesla MX505WXB – 500 W

Шифра 4267

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мултифункционален миксер

750.00 ден

Мултифункционален миксер

Шифра 4217

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Рачен миксер

490.00 ден

Рачен миксер

Шифра 3720

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Рачен миксер – Haeger HG-6658

1,100.00 ден

Рачен миксер – Haeger HG-6658

Шифра 4209

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Рачен миксер – Scarlett

Original price was: 650.00 ден.Current price is: 540.00 ден.

Рачен миксер – Scarlett

Шифра 4173

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Рачен миксер BOSCH MFQ2210DS

2,100.00 ден

Рачен миксер BOSCH MFQ2210DS

Шифра 4019

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Рачен миксер BOSCH MFQ2210YS

2,100.00 ден

Рачен миксер BOSCH MFQ2210YS

Шифра 4020

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com