Прикажани се сите 16 резултати

Готвач на пареа на три нивоа RAF R.5238

2,490.00 ден

Електричен готвач на пареа на три нивоа RAF R.5238

Шифра 4438

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен уред за варење храна RAF R.178 – 900 W

2,190.00 ден

Електричен уред за варење храна RAF R.178 – 900 W

Шифра 4428

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Нелеплива хартија за во фритеза на топол воздух – 50 парчиња

290.00 ден

Нелеплива хартија за во фритеза на топол воздух – 50 парчиња

Шифра 4617

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Фритеза на топол воздух – Air fryer – 6 L.

2,290.00 ден

Фритеза на топол воздух – Air fryer – 6 L.

Шифра 4203

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Фритеза на топол воздух – Lexical LAF-3030

4,290.00 ден

Фритеза на топол воздух – Lexical LAF-3030

Шифра 4212

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фритеза на топол воздух 12л.

4,290.00 ден

Фритеза на топол воздух 12л.

Шифра 4199

Нарачај го производот директно на :

Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
Viber:  071 713 153 или 079 344 285
Chat на веб страната
Во inbox
На e-mail: info@mkmarket.mk
                    info.mkmarket.mk@gmail.com

 

Фритеза на топол воздух 3.5 л.

2,490.00 ден

Фритеза на топол воздух 3.5 Л

Шифра 6015

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Фритеза на топол воздух 3л.

2,790.00 ден

Фритеза на топол воздух 3л.

Шифра 4148

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Фритеза на топол воздух 5л.

3,290.00 ден

Фритеза на топол воздух 5л.

Шифра 4149

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фритеза на топол воздух 7л.

3,490.00 ден

Фритеза на топол воздух 7л.

Шифра 4187

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Фритеза на топол воздух 8л.

3,690.00 ден

Фритеза на топол воздух 8л.

Шифра 4185

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фритеза на топол воздух од 15 L

4,600.00 ден

Мултифункционална фритеза на топол воздух од 14 Л

Шифра 4175

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Халогена печка – Sokany 13 L

3,100.00 ден

Халогена печка – Sokany 13 L

Шифра 4200

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com