Прикажани се сите 5 резултати

Попуст!
Out of stock

Апарат за мерење крвен притисок за над лакт

Original price was: 1,190.00 ден.Current price is: 890.00 ден.

Апарат за мерење крвен притисок за над лакт

Шифра 4126

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Апарат за мерење крвен притисок на зглоб

990.00 ден

Апарат за мерење крвен притисок на зглоб

Шифра 4705

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Апарат за мерење крвен притисок на зглоб

Original price was: 1,390.00 ден.Current price is: 970.00 ден.

Апарат за мерење крвен притисок на зглоб

Шифра 6017

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Апарат за мерење на крвен притисок – мануелен

750.00 ден

Апарат за мерење на крвен притисок – мануелен

Шифра 6019

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Апарат за мерење притисок со голем дисплеј

Original price was: 1,190.00 ден.Current price is: 890.00 ден.

Апарат за мерење притисок со голем дисплеј

Шифра 6018

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com