Електрични дупчалки, бормашини, хилти

Прикажани се сите 9 резултати

Бормашина – хилта 1100W – Iskra ED1100

5,490.00 ден

Бормашина – хилта 1100W – Iskra ED1100

Шифра 4532

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Ударна дупчалка 1050W – Iskra GX-EID043

3,290.00 ден

Ударна дупчалка 1050W – Iskra GX-EID043

Шифра 4531

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Ударна дупчалка 500w – Iskra GX-EID040-2

1,890.00 ден

Ударна дупчалка 500w – Iskra GX-EID040-2

Шифра 4528

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Ударна дупчалка 600w – Iskra Z1J 13 (DB5307)

1,990.00 ден

Ударна дупчалка 600w – Iskra Z1J 13 (DB5307)

Шифра 4529

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Ударна дупчалка 710w – Iskra Z1JE-KK6-13

2,390.00 ден

Ударна дупчалка 710w – Iskra Z1JE-KK6-13

Шифра 4533

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Ударна дупчалка 900w – Iskra Z1J DD24 13B

2,590.00 ден

Ударна дупчалка 900w – Iskra Z1J DD24 13B

Шифра 4530

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Хилта – Iskra RH1200-PLUS

6,490.00 ден

Хилта – Iskra RH1200-PLUS

Шифра 4541

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Хилта 1500w – Iskra Z1C-32C1

Хилта 1500w – Iskra Z1C-32C1

Шифра 4542

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Хилта 850w – Iskra Z1C-DL05-26

5,490.00 ден

Хилта 850w – Iskra Z1C-DL05-26

Шифра 4539

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com