Прикажани се сите 11 резултати

Еднорачни метални тегови 15 кг

2,790.00 ден

Еднорачни метални тегови 15 кг

Шифра 4220

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет тегови 10 кг

790.00 ден

Сет тегови 10 кг

Шифра 3431

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!
Out of stock

Сет тегови 25 кг

Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 2,690.00 ден.

Сет тегови 25 кг

Шифра 3433

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!
Out of stock

Сет тегови 35 кг

Original price was: 4,500.00 ден.Current price is: 2,990.00 ден.

Сет тегови 35 кг

Шифра 3434

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!
Out of stock

Сет тегови 45 кг

Original price was: 4,990.00 ден.Current price is: 3,290.00 ден.

Тегови 45 кг

Шифра 3435

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Сет тегови 55 кг

Original price was: 5,990.00 ден.Current price is: 3,490.00 ден.

Сет тегови 55 кг

Шифра 3436

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет тегови 6 кг

690.00 ден

Сет тегови 6 кг

Шифра 3430

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Сет тегови 65 кг

Original price was: 5,490.00 ден.Current price is: 3,690.00 ден.

Сет тегови 65 кг

Шифра 3437

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Сет тегови 75 кг

Original price was: 6,990.00 ден.Current price is: 3,990.00 ден.

Сет тегови 75 кг

Шифра 3438

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Сет тегови 85 кг

Original price was: 7,690.00 ден.Current price is: 4,990.00 ден.

Сет тегови 85 кг

Шифра 3432

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет тегови за вежбање 6 кг

1,990.00 ден

Сет тегови за вежбање 6 кг

Шифра 3322

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com