Прикажани се сите 11 резултати

Мини рачна правосмукалка

690.00 ден

Мини рачна правосмукалка

Шифра 4240

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Правосмукалка RAF R.8661W – 1200 W

2,990.00 ден

Правосмукалка RAF R.8661W – 1200 W

Шифра 4300

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Правосмукалка RAF R.8662R – 1200 W

3,990.00 ден

Правосмукалка RAF R.8662R – 1200 W

Шифра 4230

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Правосмукалка за во автомобил

570.00 ден

Правосмукалка за во автомобил

Шифра 7040

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Робот чистач на подови

1,190.00 ден

Робот чистач на подови

Шифра 4573

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Циклонска правосмукалка – Iskra SL800

5,490.00 ден

Циклонска правосмукалка – Iskra SL800

Шифра 4526

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Чистач на пареа – Iskra JC-229

4,990.00 ден

Чистач на пареа – Iskra JC-229

Шифра 4527

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Чистач на пареа H20 Mop X5

2,870.00 ден

Чистач на пареа H20 Mop X5

Шифра 4197

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com