Прикажани 1–16 од 21 резултат

Попуст!

IP Wi-Fi Камера во сијалица

Original price was: 1,390.00 ден.Current price is: 1,190.00 ден.

IP Wi-Fi Камера во сијалица

Шифра 2039

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Wi-Fi внатрешна ротациона камера за видео надзор

Original price was: 1,690.00 ден.Current price is: 1,390.00 ден.

Wi-Fi внатрешна ротациона камера за видео надзор

Шифра 2035

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

WiFi IP – PTZ камера 4 MP

3,490.00 ден

WiFi IP – PTZ камера 4 MP

Шифра 4556

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

WiFi IP – SMART надворешна камера

Original price was: 2,190.00 ден.Current price is: 1,990.00 ден.

WiFi IP – SMART надворешна камера

Шифра 2044

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

WiFi IP – PTZ надворешна камера

Original price was: 2,190.00 ден.Current price is: 1,890.00 ден.

WiFi IP – PTZ надворешна камера

Шифра 2053

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

WiFi IP – SMART надворешна камера

2,190.00 ден

WiFi IP – SMART надворешна камера

Шифра 4716

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

WiFi IP надворешна камера

1,890.00 ден

WiFi IP надворешна камера

Шифра 2054

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Xiaomi Mi Home Security Camera 2K Pro 360°, BHR4193GL

Original price was: 3,290.00 ден.Current price is: 2,890.00 ден.

Xiaomi Mi Home Security Camera 2K Pro 360°, BHR4193GL

Шифра 2048

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P, BHR4885GL

Original price was: 2,190.00 ден.Current price is: 1,990.00 ден.

Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P, BHR4885GL

Шифра 2047

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p, BHR4433GL

4,190.00 ден

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p, BHR4433GL

Шифра 2049

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Безжичен алармен систем GSM10A

3,990.00 ден

Безжичен алармен систем GSM10A

Шифра 3785

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Видео бебе монитор

3,700.00 ден

Видео бебе монитор

Шифра 3778

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com