Прикажани се сите 4 резултати

Електрична фритеза 2 x 6 L, 2500 W

5,190.00 ден

Електрична фритеза 2 x 6 L, 2500 W

Шифра 4202

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична фритеза 3 л, 2000 вати

1,590.00 ден

Електрична фритеза 3 л, 2000 вати

Шифра 4147

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична фритеза 3.5 л, 2000 вати

1,690.00 ден

Електрична фритеза 3.5 л, 2000 вати

Шифра 4146

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична фритеза 6 Л, 2500 вати

2,990.00 ден

Електрична фритеза 6 Л, 2500 вати

Шифра 4189

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com