Прикажани 1–16 од 24 резултати

Базен Easy Set – 244 x 61 cm

3,400.00 ден

Базен Easy Set – 244 x 61 cm

Шифра 3623

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен Intex – 305 x 183 x 56 cm

3,690.00 ден

Базен Intex – 305 x 183 x 56 cm

Шифра 4366

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен Intex metal frame – 255 x 51 cm

5,200.00 ден

Базен Intex metal frame – 255 x 51 cm

Шифра 3624

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен ананас – Intex 102 x 94 cm

1,790.00 ден

Базен ананас – Intex 102 x 94 cm

Шифра 4367

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен палма – Intex 102 x 86 cm

1,490.00 ден

Базен палма – Intex 102 x 86 cm

Шифра 4401

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен ракче – Intex 183 x 51 cm

2,790.00 ден

Базен ракче – Intex 183 x 51 cm

Шифра 4365

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен со лизгалка – Intex

5,790.00 ден

Базен со лизгалка – Intex

Шифра 4361

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Детски базен Intex 168 x 46 cm

1,470.00 ден

Детски базен Intex 168 x 46 cm

Шифра 3664

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Детски базен Intex 188 x 46 cm

1,670.00 ден

Детски базен Intex 188 x 46 cm

Шифра 3667

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Дино забавен парк – Intex

4,790.00 ден

Дино забавен парк – Intex

Шифра 4363

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Диноленд забавен парк – Intex

5,590.00 ден

Диноленд забавен парк – Intex

Шифра 4364

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Душек Intex – 203 x 152 x 25 cm

Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,890.00 ден.

Душек Dura Beam Standard – 203 x 152 x 25 cm

Шифра 3618

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Душек Intex – 157 x 88 x 18 cm

1,190.00 ден

Душек Cozy kidz airbed – 157 x 88 x 18 cm

Шифра 3619

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Душек Intex – 191 x 76 x 25 cm

1,600.00 ден

Душек Dura Beam Standard – 191 x 76 x 25 cm

Шифра 3617

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Душек Intex – 203 x 182 x 25 cm

2,490.00 ден

Душек Dura Beam Standard – 203 x 182 x 25 cm

Шифра 4360

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Душек Intex Plus – 203 x 152 x 42 cm

Original price was: 4,690.00 ден.Current price is: 4,390.00 ден.

Душек Dura Beam Plus – 203 x 152 x 42 cm

Шифра 3616

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com