Прикажани 1–16 од 20 резултати

Електричен кафе – блендер

620.00 ден

Електричен кафе – блендер

Шифра 4177

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен кафемат Lexical – 400 W

1,890.00 ден

Електричен кафемат Lexical

Шифра 4170

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрично ѓeзве за кафе – Sinbo

990.00 ден

Електрично ѓeзве за кафе – Sinbo

Шифра 4180

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрично ѓезве 0.8 л – SuTai

620.00 ден

Електрично ѓезве 0.8 л – SuTai

Шифра 3686

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрично ѓезве Raf R.125 – 600 W

790.00 ден

Електрично ѓезве Raf R.125 – 600 W

Шифра 4702

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрично ѓезве Sokany

890.00 ден

Електрично ѓезве Sokany

Шифра 4672

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрично ѓезве за кафе 0.8 L – 800 W

690.00 ден

Електрично ѓезве за кафе 0.8 L – 800 W

Шифра 4144

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Кафемат за еспресо

700.00 ден

Кафемат за еспресо

Шифра 3733

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Кафемат за инстант кафе

1,690.00 ден

Кафемат за инстант кафе

Шифра 4590

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Кафемат за турско кафе RAF R.102S

1,390.00 ден

Кафемат за турско кафе RAF R.102S

Шифра 4659

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Кафемат за филтер кафе Haeger HG-101s

1,490.00 ден

Кафемат за филтер кафе Haeger HG-101s

Шифра 3111

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мелница за кафе BOSCH TSM6A011W

1,790.00 ден

Мелница за кафе BOSCH TSM6A011W

Шифра 4000

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мелница за кафе BOSCH TSM6A013B

1,790.00 ден

Мелница за кафе BOSCH TSM6A013B

Шифра 4001

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com