Прикажани се сите 6 резултати

Радио врска – Токи Воки – Baofeng UV-5R

2,390.00 ден

Радио врска – Токи Воки – Baofeng UV-5R

Шифра 3795

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Радио врска – Токи Воки – Baofeng UV-82

2,190.00 ден

Радио врска – Токи Воки – Baofeng UV-82

Шифра 4509

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Токи – Воки, играчки за комуникација

Original price was: 1,190.00 ден.Current price is: 990.00 ден.

Токи – Воки, играчки за комуникација

Шифра 3449

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com