Прикажани 1–16 од 45 резултати

Апарат за крофнички RAF R.256 – 850 W

1,190.00 ден

Апарат за крофнички RAF R.256 – 850 W

Шифра 4272

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Блендер RAF R.2821G – 350 W

990.00 ден

Блендер RAF R.2821G – 350 W

Шифра 4408

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Блендер RAF R.7032, 3 L – 1000 W

1,190.00 ден

Блендер RAF R.7032, 3 L – 1000 W

Шифра 4756

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Блендер RAF R.7034, 2L – 1000 W

1,090.00 ден

Блендер RAF R.7034, 2L – 1000 W

Шифра 4385

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Блендер и соковник RAF R.2802 – 2400 W

1,690.00 ден

Блендер и соковник RAF R.2802 – 2400 W

Шифра 4440

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Генератор на пареа RAF R.1267 – 800 W

870.00 ден

Генератор на пареа RAF R.1267 – 800 W

Шифра 4430

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Готвач на пареа на три нивоа RAF R.5238

2,490.00 ден

Електричен готвач на пареа на три нивоа RAF R.5238

Шифра 4438

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен миксер RAF R.6660B – 400W

990.00 ден

Електричен миксер RAF R.6660B – 400W

Шифра 4792

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен уред за варење храна RAF R.178 – 900 W

2,190.00 ден

Електричен уред за варење храна RAF R.178 – 900 W

Шифра 4428

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична скара RAF R.5301 – 2000 W

990.00 ден

Електрична скара RAF R.5301 – 2000 W

Шифра 4781

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична скара RAF R.5303 – 1500 W

1,790.00 ден

Електрична скара RAF R.5303 – 1500 W

Шифра 4431

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична тава RAF R.5239 – 1300 W

1,990.00 ден

Електрична тава RAF R.5239 – 1300 W

Шифра 4328

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Електрична тава RAF R.5304 – 1800 W

1,390.00 ден

Електрична тава RAF R.5304 – 1800 W

Шифра 4355

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com