Прикажани 1–16 од 33 резултати

Декоративен соларен LED буф

490.00 ден

Декоративен соларен LED буф

Шифра 4340

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Декоративно соларно LED дрво

490.00 ден

Соларно LED дрво

Шифра 4321

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Декоративно соларно LED цвеќе

490.00 ден

Декоративно соларно LED цвеќе

Шифра 4327

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Сет од 10 соларни лед светилки

1,090.00 ден

Сет од 10 соларни лед светилки

Шифра 4399

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет од 4 соларни ѕидни светилки

990.00 ден

Сет од 4 соларни ѕидни светилки

Шифра 3666

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет од 4 соларни ѕидни светилки

690.00 ден

Сет од 4 соларни ѕидни светилки

Шифра 3811

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет од 4 соларни подни светилки

790.00 ден

Сет од 4 соларни лед светилки

Шифра 3344

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет од 4 соларни рефлектори со сензор за движење

690.00 ден

Сет од 4 соларни рефлектори со сензор за движење

Шифра 3456

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет од 6 декоративни соларни светилки SL002

1,190.00 ден

Сет од 6 декоративни соларни светилки SL002

Шифра 4941

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет од 6 соларни светилки

1,190.00 ден

Сет од 6 соларни светилки

Шифра 3454

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Соларен куќен број

590.00 ден

Соларен куќен број

Шифра 4233

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com