Прикажани се сите 11 резултати

Генератор на пареа RAF R.1267 – 800 W

870.00 ден

Генератор на пареа RAF R.1267 – 800 W

Шифра 4430

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини пегла RAF R.1236B – 38 W

790.00 ден

Мини пегла RAF R.1236B – 38 W

Шифра 4307

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла RAF R.1225G – 2400 W

1,290.00 ден

Пегла RAF R.1225G – 2400 W

Шифра 4238

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла Tesla IR200R – 2200 W

1,190.00 ден

Пегла Tesla IR200R – 2200 W

Шифра 4263

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Пегла и четка на пареа 1600W

1,190.00 ден

Пегла и четка на пареа 1600W

Шифра 4592

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла на пареа

750.00 ден

Пегла на пареа

Шифра 4123

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла на пареа – Lexical

1,700.00 ден

Пегла на пареа – Lexical

Шифра 4196

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла на пареа RAF R.1269P – 1370 W

1,890.00 ден

Пегла на пареа RAF R.1269P – 1370 W

Шифра 4273

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла на пареа RAF R.3039 – 1800 W

2,190.00 ден

Пегла на пареа RAF R.3039 – 1800 W

Шифра 4302

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com