Прикажани 1–16 од 22 резултати

Попуст!

Базен Bestway – 221 x 150 x 43 cm

Original price was: 5,790.00 ден.Current price is: 5,390.00 ден.

Базен Bestway – 221 x 150 x 43 cm

Шифра 4371

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Базен Bestway – 183 x 51 cm

Original price was: 1,990.00 ден.Current price is: 1,690.00 ден.

Базен Bestway – 183 x 51 cm

Шифра 4344

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен Bestway – 305 x 76 cm

4,500.00 ден

Базен Bestway – 305 x 76 cm

Шифра 3635

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен Easy Set – 244 x 61 cm

3,400.00 ден

Базен Easy Set – 244 x 61 cm

Шифра 3623

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен Intex – 305 x 183 x 56 cm

3,690.00 ден

Базен Intex – 305 x 183 x 56 cm

Шифра 4366

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен Intex metal frame – 255 x 51 cm

5,200.00 ден

Базен Intex metal frame – 255 x 51 cm

Шифра 3624

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен ананас – Intex 102 x 94 cm

1,790.00 ден

Базен ананас – Intex 102 x 94 cm

Шифра 4367

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен палма – Intex 102 x 86 cm

1,490.00 ден

Базен палма – Intex 102 x 86 cm

Шифра 4401

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен ракче – Intex 183 x 51 cm

2,790.00 ден

Базен ракче – Intex 183 x 51 cm

Шифра 4365

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Базен со лизгалка – Intex

5,790.00 ден

Базен со лизгалка – Intex

Шифра 4361

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Водена подлога за играње за деца

690.00 ден

Водена подлога за играње за деца

Шифра 4446

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Водена фонтана за деца

990.00 ден

Водена фонтана за деца

Шифра 4352

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Гума за пливање за деца

590.00 ден

Гума за пливање за деца

Шифра 4353

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Гума за пливање со палма

770.00 ден

Гума за пливање со палма

Шифра 3668

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Детски базен Intex 168 x 46 cm

1,390.00 ден

Детски базен Intex 168 x 46 cm

Шифра 3664

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Детски базен Intex 188 x 46 cm

1,670.00 ден

Детски базен Intex 188 x 46 cm

Шифра 3667

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com