Прикажани 1–16 од 18 резултати

Детергент за машинско перење садови Medix – DWM 420

2,670.00 ден

Детергент за машинско перење садови Medix – DWM 420

Шифра 8011

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Детергент за машинско полирање садови Medix – DWR 430

2,670.00 ден

Детергент за машинско плакнење и полирање садови Medix – DWR 430

Шифра 8012

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Додаток распрскувач за црево

390.00 ден

Додаток распрскувач за црево

Шифра 4765

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Освежувач за писоар

290.00 ден

Освежувач за писоар

Шифра 4908

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Средство за одзатнување одвод и канализација

290.00 ден

Средство за отпушување одвод и канализација

Шифра 4741

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Средство за рачно миење на садови Medix – DW 403

670.00 ден

Средство за рачно миење на садови Medix – DW 403

Шифра 8002

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Средство за чистење и полирање стакло Medix – GCL 201

670.00 ден

Средство за чистење и полирање стакло Medix – GCL 201

Шифра 8004

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Средство за чистење рерни и скари Medix – SCL 202

1,050.00 ден

Средство за чистење рерни и скари Medix – SCL 202

Шифра 8005

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Средство за чистење санитарни простории Medix – SCL 204

930.00 ден

Средство за чистење санитарни простории Medix – SCL 204

Шифра 8006

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Средство за чистење шофершајбна на возила (4 таблети)

290.00 ден

Средство за чистење шофершајбна на возила (4 таблети)

Шифра 4839

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

 

Универзален детергент за чистење Medix – UCD 208

1,370.00 ден

Универзален детергент за чистење Medix – UCD 208

Шифра 8009

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com