Прикажани се сите 15 резултати

Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Воздушна софа – душек – Lazy Bag

590.00 ден

Воздушна софа – душек – Lazy Bag

Шифра 3602

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!
Out of stock

Душек Intex – 203 x 152 x 25 cm

Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,890.00 ден.

Душек Dura Beam Standard – 203 x 152 x 25 cm

Шифра 3618

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Душек Intex – 157 x 88 x 18 cm

1,190.00 ден

Душек Cozy kidz airbed – 157 x 88 x 18 cm

Шифра 3619

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Душек Intex – 191 x 76 x 25 cm

1,600.00 ден

Душек Dura Beam Standard – 191 x 76 x 25 cm

Шифра 3617

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Душек Intex – 203 x 182 x 25 cm

2,490.00 ден

Душек Dura Beam Standard – 203 x 182 x 25 cm

Шифра 4360

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Душек Intex Plus – 203 x 152 x 42 cm

Original price was: 4,690.00 ден.Current price is: 4,390.00 ден.

Душек Dura Beam Plus – 203 x 152 x 42 cm

Шифра 3616

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Душек Intex River run – 130 x 126 x 30 cm

1,990.00 ден

Душек за на вода – Intex River run

Шифра 3620

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Душек за во автомобил

1,390.00 ден

Душек за во автомобил

Шифра 3347

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Колор душек – Intex 183 x 69 cm

490.00 ден

Колор душек – Intex 183 x 69 cm

Шифра 4402

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Лежалка Intex – 191 x 99 cm

1,990.00 ден

Душек – лежалка на надувување

Шифра 4356

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пумпа за воздух – Intex

490.00 ден

Пумпа за воздух – Intex

Шифра 3621

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Софа Intex – 203 x 91 x 109 cm

5,990.00 ден

Софа Intex – 203 x 91 x 109 cm

Шифра 4359

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Фотеља – софа на надувување

2,490.00 ден

Фотеља – софа на надувување

Шифра 4845

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Фотеља на надувување за во вода

590.00 ден

Фотеља на надувување за во вода

Шифра 4332

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Фотеља на надувување со додаток за нозе

1,690.00 ден

Фотеља на надувување

Шифра 3669

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com