Прикажани се сите 14 резултати

Електричен масажер за глава

1,200.00 ден

Електричен масажер за глава 

Шифра 4142

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електронско пенкало за акупунктура без игли

690.00 ден

Електронско пенкало за акупунктура без игли

Шифра 4134

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Масажер за врат KL-5830

640.00 ден

Масажер за врат

Шифра 4125

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Масажер за врат PG-2601B

790.00 ден

Масажер за врат PG-2601B

Шифра 3846

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Масажер за лакт, рамо и колено со греење

Original price was: 1,490.00 ден.Current price is: 1,090.00 ден.

Масажер за лакт, рамо и колено со греење

Шифра 4129

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Масажер за мускули – Fascial Gun KH-740

1,190.00 ден

Масажер за мускули – Fascial Gun KH-740

Шифра 4305

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Масажер за намалување на маснотиите околу стомакот

890.00 ден

Масажер за намалување на маснотиите околу стомакот

Шифра 4194

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Масажер за нозе со компресија на воздух – MDHL MD-062

1,990.00 ден

Масажер за нозе со компресија на воздух – MDHL MD-062

Шифра 4746

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Масажер за тело – Fascial gun

1,090.00 ден

Масажер за тело – Fascial gun

Шифра 4130

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Масажер за тело со инфрацрвена светлина

1,390.00 ден

Масажер за тело со инфрацрвена светлина

Шифра 3374

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Преносна подлога за шиатсу масажа и загревање

1,490.00 ден

Преносна подлога за шиатсу масажа и загревање

Шифра 3800

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Шиатсу масажер за врат

1,090.00 ден

Шиатсу масажер за врат

Шифра 6016

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com