Прикажани се сите 9 резултати

Избери варијанта This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Безжичен звучник JBL boombox 3.0

1,190.00 ден

Безжичен звучник JBL boombox 3.0

Шифра 6048

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Безжичен караоке звучник 2 x 12″ ZQS-12201

Original price was: 6,790.00 ден.Current price is: 6,190.00 ден.

Безжичен караоке звучник 2 x 12″ ZQS-12201

Шифра 6066

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Караоке звучник KTS-1048

1,390.00 ден

Караоке звучник KTS-1048

Шифра 6052

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Караоке звучник KTS-1180

1,290.00 ден

Караоке звучник KTS-1180

Шифра 3392

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Караоке звучник PK-10 – 8″

1,790.00 ден

Караоке звучник PK-10 – 8″

Шифра 6050

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Караоке звучник ZQS12106S – 12″

3,290.00 ден

Караоке звучник ZQS12106S – 12

Шифра 6040

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com