Прикажани се сите 7 резултати

Попуст!

Закачалка за алишта – двојна

Original price was: 890.00 ден.Current price is: 650.00 ден.

Сушара – закачалка за алишта

Шифра 3182

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Закачалка за алишта – единечна

Original price was: 790.00 ден.Current price is: 550.00 ден.

Закачалка за алишта – единечна

Шифра 3833

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Метална сушара за алишта на развлекување

1,490.00 ден

Метална сушара за алишта на развлекување

Шифра 4681

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Сушара за алишта – класична

Original price was: 890.00 ден.Current price is: 790.00 ден.

Сушара за алишта – класична

Шифра 3317

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сушара за алишта – кружна

950.00 ден

Сушара за алишта – кружна

Шифра 3380

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!
Out of stock

Сушара за алишта за на балкон и парно

Original price was: 790.00 ден.Current price is: 650.00 ден.

Сушара за на балкон и парно

Шифра 3318

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com