Прикажани се сите 5 резултати

Мултифункционална прскалка (пиштол) за вода

490.00 ден

Мултифункционална прскалка (пиштол) за вода

Шифра 4276

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пиштол за прскање со вода под висок притисок

590.00 ден

Пиштол за прскање со вода под висок притисок

Шифра 4357

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Прскалка за вода за во градина

990.00 ден

Прскалка за вода за во градина

Шифра 4949

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Соларна фонтана за вода

690.00 ден

Соларна фонтана за вода

Шифра 4829

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com