Мултифункционална прскалка за во двор

470.00 ден

Мултифункционална прскалка за во двор

Шифра 3607

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Секое од 12 -те цевчиња – прскали може да се насочат во правец во кој сакате да прскаат.

Може да се користи било кое градинарско црево

Држач за прицврстување по земја