Пиштол за прскање со вода под висок притисок

590.00 ден

Пиштол за прскање со вода под висок притисок

Шифра 4357

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Прилагодливата млазница на металниот пиштол за прскање може да ги задоволи различните потреби за наводнување на љубителите на градината.

Главното тело од легура на цинк е доволно силно и издржливо за да се користи долго време
Со вртење на главата на цревото за прскање лево и десно, флексибилен и прилагодлив проток на вода може да се добие од фина магла, средно прскање или силен млаз вода
Водениот пиштол со висок притисок има лесна и удобно дизајнирана интегрирана безбедносна брава, која лесно може да се поврзе со стандардно црево од 3/4 инчи (вклучувајќи ги фитинзи за црево)
Млазницата на цревото е развиена и подобрена врз основа на традиционалната пластична млазница за вода.
Пиштолот за прскање вода одговара на сите стандардни градинарски црева. совршен за наводнување градини, тревници и цветни леи. исто така многу погоден за перење автомобил, домашни миленици и земја