Прикажани се сите 4 резултати

Генератор на пареа RAF R.1267 – 800 W

870.00 ден

Генератор на пареа RAF R.1267 – 800 W

Шифра 4430

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична фритеза RAF R.5299 – 2000 W

2,190.00 ден

Електрична фритеза RAF R.5299 – 2000 W

Шифра 4443

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла за коса RAF R.418R – 45 W

690.00 ден

Пегла за коса RAF R.418R – 45 W

Шифра 4432

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Рачен кафе – блендер RAF r.108

690.00 ден

Рачен кафе – блендер RAF r.108

Шифра 4485

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com