Прикажани се сите 2 резултати

Додаток туш за чешма

550.00 ден

Додаток туш за чешма

Шифра 3753

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Чешма со проточно загревање со туш

1,550.00 ден

Чешма со проточно загревање со туш – ѕидна и насадна

Шифра 4139

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com