Прикажани се сите 3 резултати

Попуст!

Воздушен разладувач – Blu Breeze

Original price was: 1,190.00 ден.Current price is: 990.00 ден.

Воздушен разладувач – Blu Breeze

Шифра 3136

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Мини разладувач на воздух

Original price was: 770.00 ден.Current price is: 490.00 ден.

Мини разладувач на воздух

Шифра 3641

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Разладувач на воздух со вода, клима уред, навлажнувач

4,190.00 ден

Разладувач на воздух со вода, клима уред, навлажнувач

Шифра 4874

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com