Прикажани се сите 4 резултати

Out of stock

Електрична плотна за палачинки

1,190.00 ден

Електрична плотна за палачинки

Шифра 4433

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Плотна за палачинки RAF R.528 – 1200 W

1,590.00 ден

Плотна за палачинки RAF R.528 – 1000 W

Шифра 4517

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com