Прикажани се сите 3 резултати

Робот чистач на подови

1,190.00 ден

Робот чистач на подови

Шифра 4573

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Флексибилен џогер за чистење на тешко достапни места

390.00 ден

Флексибилен џогер за чистење на тешко достапни места

Шифра 4620

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com