Прикажани се сите 3 резултати

Попуст!

Машина за шиење

Original price was: 2,990.00 ден.Current price is: 2,590.00 ден.

Машина за шиење YASM 505-a

Шифра 4131

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

 

Мини машина за шиење

890.00 ден

Мини машина за шиење

Шифра 3346

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Рачна машина за шиење

490.00 ден

Рачна машина за шиење

Шифра 6022

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com