Прикажани се сите 2 резултати

Масажер за врат KL-5830

640.00 ден

Масажер за врат

Шифра 4125

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

Шиатсу масажер за врат

990.00 ден

Шиатсу масажер за врат

Шифра 6016

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com