Прикажани се сите 2 резултати

Подлога за масажа на цело тело

1,490.00 ден

Подлога за масажа на цело тело

Шифра 4242

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Преносна подлога за шиатсу масажа и загревање

1,490.00 ден

Преносна подлога за шиатсу масажа и загревање

Шифра 3800

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com