Прикажани се сите 2 резултати

Пегла за коса RAF R.418R – 45 W

690.00 ден

Пегла за коса RAF R.418R – 45 W

Шифра 4432

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла и виткач за коса 3 во 1

650.00 ден

Пегла и виткач за коса 3 во 1

Шифра 3490

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com