Прикажани се сите 2 резултати

Канта за отпадоци и четка – сет

900.00 ден

Канта за отпадоци и четка – сет

Шифра 3439

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Расклопива канта за отпадоци

590.00 ден

Расклопива канта за отпадоци

Шифра 4587

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com