Канта за отпадоци и четка – сет

900.00 ден

Канта за отпадоци и четка – сет

Шифра 3439

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Канта за отпадоци со папуча за автоматско отворање на капакот

Четка за ВЦ шоља со држач и капак за истата