Прикажани се сите 2 резултати

ЛЕД лента за осветлување

550.00 ден850.00 ден

Лед ленти за осветлување

Шифра 3214

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Улична соларна LED светилка – W789B-6

1,690.00 ден

Улична соларна LED светилка – W789B-6

Шифра 3878

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com