Прикажани се сите 2 резултати

Мини електричен преносен соковик

620.00 ден

Мини електричен преносен соковик

Шифра 4235

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини преносен блендер – соковник

670.00 ден

Мини електричен преносен соковик

Шифра 3472

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com