Прикажани се сите 3 резултати

Електричен уред за варење храна RAF R.178 – 900 W

2,190.00 ден

Електричен уред за варење храна RAF R.178 – 900 W

Шифра 4428

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини шпорет со кафемат 3 во 1

3,590.00 ден

Мини шпорет со кафемат 3 во 1

Шифра 4370

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Мултифункционален миксер

750.00 ден

Мултифункционален миксер

Шифра 4217

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com