Прикажани се сите 2 резултати

Попуст!

WiFi IP – PTZ камера со микрофон

1,390.00 ден

WiFi IP – PTZ камера со микрофон

Шифра 2035

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Out of stock

WiFi IP – PTZ надворешна камера

1,990.00 ден

WiFi IP – PTZ надворешна камера 

Шифра 2036

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com