Прикажани се сите 2 резултати

Електричен пиштол на вода

590.00 ден

Електричен пиштол на вода

Шифра 4968

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пиштол за прскање со вода под висок притисок

590.00 ден

Пиштол за прскање со вода под висок притисок

Шифра 4357

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com