Прикажани се сите 2 резултати

Сет за вакум масажа со 12 вендузи

650.00 ден

Сет за вакум масажа со 12 вендузи

Шифра 3496

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет за вакум масажа со 6 вендузи и електрична пумпа

1,290.00 ден

Сет за вакум масажа со 6 вендузи и електрична пумпа

Шифра 4315

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com