Сет за вакум масажа со 12 вендузи

650.00 ден

Сет за вакум масажа со 12 вендузи

Шифра 3496

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 3496 Ознаки:

Опис

Медицински ефект на оваа терапија се постигнува со помош на вакуум кој врши локално вшмукување на крв и лимфа во кожа од поткожно ткиво со што се напрегнува рефлексното влијание на крвните садови во внатрешните органи.

Ефекти од вакуум терапијата:

 • Подобрување на циркулацијата на крвта
 • Поткрепување на метаболизмот на кожните ткива
 • Ја зајакнува кожата
 • Вкочанетост во грбот
 • Го овозможува протокот на лимфата
 • Помага при разбивање на целулитот
 • Ја подобрува работата на дигестивениот систем
 • Ги стимулира нервните завршетоци на кожата

Сетот содржи вакум апарат и12 вакум чашки – вендузи со различна големина