Прикажани се сите 2 резултати

Апарат за вакумирање

890.00 ден

Апарат за вакумирање

Шифра 3137

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Апарат за вакумирање – Freshpack Pro

950.00 ден

Апарат за вакумирање – Freshpack Pro

Шифра 3468

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com