Прикажани се сите 3 резултати

Бокал за вода BOSCH TWK3A014

3,090.00 ден

Бокал за вода BOSCH TWK3A014

Шифра 4004

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

 

Рачна преса – соковник

1,290.00 ден

Рачен соковник

Шифра 3245

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Цедалка за сок BOSCH MCP3000N

1,890.00 ден

Цедалка за сок BOSCH MCP3000N

Шифра 4002

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com