Прикажани се сите 3 резултати

Пластична полица за во кујна или бања на 4 нивоа

890.00 ден

Пластична полица за во кујна или бања на 4 нивоа

Шифра 4762

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Полица на 5 нивоа

2,990.00 ден3,490.00 ден

Полица на 5 нивоа

Шифра 4699

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Шкафче со полици

1,190.00 ден

Шкафче со полици

Шифра 4753

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com